015 785 1779 info@thomaskok.nl

Haarden en houtkachels Nootdorp

U bent aan het nadenken over het laten plaatsen van een open haard, gashaard of houtkachel in uw woning in Nootdorp? Thomas Kok Open Haarden is gevestigd in Pijnacker, minder dan 5 km van Nootdorp vandaan.  In de afgelopen 15 jaar hebben wij diverse haarden en houtkachels geplaatst in Nootdorp en een tevreden klantenkring opgebouwd. Hieronder laten wij een aantal voorbeelden van gerealiseerde projecten in Nootdorp zien.  Daarnaast vertellen we u graag waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze.
 

PROJECTEN UIT NOOTDORP

Laan van Floris de Vijfde

Dru Metro 100 XTL geleverd en geïnstalleerd, afgewerkt als gestuukte haard.

Kievitsbloem

Leveren en plaatsen van Jacobus 6 beton houtkachel.

Hof van Brasser

Aanleggen van houtgestookte open haard met gestuukte schouw.

Hoogeveenseweg

Dru Metro gesloten gashaard geleverd en geplaatst.  

.

OPEN HAARD, GASKACHEL OF HOUTKACHEL: WAAR OP TE LETTEN?

  • Sfeer en/of rendement: Kiest u voor een open haard, dan kiest u met name voor sfeer, want er gaat wel wat warmte verloren. Kiest u voor een gaskachel of inbouwhaard, dan kiest u voor meer rendement en een bijdrage in de algehele verwarming van uw woning. Ook de keuze voor een open of gesloten haard heeft hiermee te maken.
  • Gemak: Het stoken op gas geeft veel gemak, met één handeling kan het vuur aan en uit. Dit kan handmatig, maar ook met een afstandbediening. Voor open haarden en houtkachels moet u zelf wat meer moeite doen.
  • Rookkanaal: In Nootdorp leggen wij vaak haarden aan in nieuwbouwhuizen. In dat geval moet er meestal nog een nieuw rookkanaal aangelegd worden. Gaat het daarentegen om jaren 30 woningen of woningen die nog ouder zijn, dan hebben de bestaande rookkanalen vaak extra aandacht nodig hebben gezien de leeftijd.
  • Model en stijl: Uiteraard heeft de uitstraling die u wenst ook gevolgen voor de keuze. Kiest u voor een traditionele stijl, met marmeren schouw en open haard of voor een moderne uitstraling met een gestuukte gesloten gashaard of vrijstaande houtkachel met hoog rendement
  • Milieu en Regelgeving: De laatste tijd zijn vooral houtkachels in het nieuws daar waar het gaat om de uitstoot van fijnstof. Zeker is dat houtkachels en open haarden binnenkort aan bepaalde regels moeten voldoen. Wilt u een sfeervolle haard zonder u zorgen te maken over fijnstof, dan kunt u kiezen voor een open of gesloten gashaard. Meer informatie vindt u op de pagina Houtkachels en het milieu

Binnenkort meer informatie over de diverse keuzes en opties.  Heeft u nu hulp nodig bij het maken van de keuze? Neem dan direct contact met ons op.

WAAROM KIEZEN VOOR THOMAS KOK?

Ѵ Expert in uw regio

Thomas Kok is de specialist voor het laten aanleggen van open haarden, gashaarden, inbouw- en inzethaarden en houtkachels in uw regio. Zo werken wij veel in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Nootdorp

Ѵ Garanties

Op de door ons geleverde haarden en houtkachels zit volledige fabrieksgarantie. Op de installatie en de aanleg van een rookkanaal wordt door ons ook garantie geven. Dit staat aangegeven op de offerte.

Ѵ Persoonlijk

Thomas Kok komt altijd zelf bij u thuis langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt ook met hem afspreken in de showroom van Havé verwarming.  De meeste projecten worden ook door Thomas zelf uitgevoerd.

Ѵ Duidelijke afspraken

Van te voren maken wij altijd duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden, de prijs en de garantie. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan.

REVIEWS VAN KLANTEN

Fam. van der Heiden: “Een gashaard met een strakke schouw en afvoer naar buiten door Thomas Kok laten plaatsen. Erg tevreden over de werkzaamheden van Thomas. De haard en afwerking zijn vakkundig verricht. Rondom de afvoer is een mooie koof gemaakt incl spotjes. Ook de communicatie verliep snel en goed. We genieten enorm van de haard met het strakke design van de schouw.

 

Dhr. de Rooij: “Wij hebben Thomas gevraagd een schouw te maken in het zitgedeelte van onze woonkamer in dezelfde vorm als een al aanwezige schouw uit 1907. Dit heeft hij heel vakkundig gedaan. Het resultaat is prachtig. De moderne houtkachel is mooi strak ingebouwd. Thomas is een echte vakman, werkt heel netjes en heeft overduidelijk plezier in zijn werk en mag met recht trots zijn op zijn werk. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen.”

 

Fam. Barensen: “Thomas heeft voor ons een moderne, gestucte open haard aangelegd, geheel naar ons eigen ontwerp, met zitbankje. Ik had zelf de schets gemaakt, en hij heeft dit vertaald in een ontwerp. Fijn ook dat hij zelf de aanleg doet, van A tot Z. Trots op het eindresultaat!”

 

Lees meer klantreviews

Direct Contact? Bel 015 785 1779

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.