Gesloten Gashaard

Gesloten gashaard (klik op de foto voor een vergroting)

Gesloten gashaard ofwel de verbranding vind plaats binnen een gesloten systeem vandaar ook de glasplaat aan de voorzijde.

Een gesloten gashaard wordt veel toegepast in nieuwbouw huizen met een centraal ventilatie systeem. Door dit ventilatie systeem ontstaat er een onderdruk binnen het huis waardoor een natuurlijke trek in de schoorsteen belemmerd wordt. een gesloten gashaard heeft voor de afvoer van zijn rookgassen geen natuurlijke trek nodig en dus zeer geschikt in dit soort situaties.

Indien de situatie het toelaat , kan eventueel de rookgas afvoer direct door de gevel naar buiten worden gemaakt.

Gesloten gashaarden zijn er van verschillende merken in verschillende uitvoeringen, zo is het mogelijk een gesloten gashaard te plaatsen in combinatie met een schouw ervoor of ingebouwd in een gestuukte ombouw. Zie ook gestuukte openhaarden. Wij leveren en plaatsen oa gesloten gashaarden van: Dru gashaarden , Faber gashaarden , Element4 gashaarden ( link naar site van betreffend merk maken)

De door u gekozen gesloten gashaard wordt door ons vakkundig geplaatst en aangesloten door een erkend loodgietersbedrijf. Vervolgens maken wij een veilig rookgas afvoerkanaal, rekening houdend met de plaats van de doorvoer in het dak of gevel. Deze mag niet te dicht in de buurt staan van openslaande ramen of ventilatie roosters.

Vervolgens maken wij de ombouw in het des gewenste model en kunnen deze sausklaar gestuukt opleveren.

Kortom wij bouwen uw gesloten gashaard veilig en bekwaam!

Ons werkgebied voor het bouwen van een gesloten gashaard is in de regio, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs ,delft, Den haag, Zoetermeer,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Noordwijk e.o.

Ook het bouwen van een gesloten gashaard in het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

Wij leveren gesloten gashaarden door het gehele land, houd onze aanbiedingen in de gaten!

Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte.


Informatie aanvraag gesloten gashaarden

Als u meer wilt weten over gesloten gashaarden dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte voor een gesloten gashaard.
  • reCAPTCHA zijn woorden die gekopieerd zijn uit boeken, mocht u het niet (goed) kunnen lezen klik dan op het bovenste pictogram direct naast het invulveld.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde producten

Houtgestookte Openhaard
Klik op de foto van de houtgestookte openhaard om deze te vergroten.
Gas Openhaard
Gas openhaard (klik op de foto voor een vergroting)
Schouwen
Schouwen. Klik op de foto voor voor een vergroting.
Houtkachels
Klik op de foto van de houtkachel om deze te vergroten.
Rookkanalen
Rookkanaal (klik op de foto voor een vergroting)