06 5392 1699 info@thomaskok.nl

Hout Gestookte Open Haarden

Bij een hout gestookte open haard denkt iedereen aan gezelligheid. De warmte en de sfeer zorgen er als vanzelf voor dat iedereen zich prettig en behaaglijk voelt, maar een goede hout gestookte open haard brand niet zomaar; een goede stook hoogte, een veilig rookkanaal met de juiste diameter en een goede uitvoering dragen allemaal bij aan het plezier dat u van uw open haard zult hebben.

Het stookgedeelte wordt gemaakt met gele vuurvaste stenen of chamotte platen, afhankelijk van uw wensen en wat het beste in uw situatie past. Beide hebben hun eigen kenmerken. Thomas Kok biedt u een ruime verscheidenheid aan hout gestookte open haarden, bijvoorbeeld met een natuurstenen schouw, of een model geheel naar eigen wens en ontwerp.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden, maar ook de onmgelijkheden, samen met u te bespreken.

Ons werkgebied voor het bouwen van een gas openhaard is in de regio , Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Noordwijk e.o.
Ook het bouwen van een hout gestookte open haard in het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

Direct Contact? Bel 06 – 5392 1699

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact op met u

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.