Houtgestookte Openhaard

Klik op de foto van de houtgestookte openhaard om deze te vergroten.

Wat is het toch gezellig een houtgestookte open haard, sfeer, warmte, gezelligheid, maar dan moet de open haard het wel goed doen! Als de kamer blauw staat van de rook is het stook plezier gauw over. Een goede houtgestookte open haard brand niet zomaar; een goede stookhoogte, veilig rookkanaal met de juiste diameter en vakbekwaamheid in de uitvoering dragen bij aan de veiligheid en het plezier dat u ervan zult hebben.

Houtgestookte openhaarden kunnen worden gebouwd in combinatie met een natuurstenen schouw of  in een strak gestuukt model naar eigen wens. Kijk ook bij de gestuukte open haarden.

Een van onze noviteiten is een ingebouwd vonkenscherm dat omhoog en omlaag kan.

Wij bouwen het stookgedeelte van de houtgestookte open haard op met gele vuurvaste stenen of met bijvoorbeeld prefab chamotte platen. Deze prefab platen kunnen in de loop der tijd gaan scheuren door krimpen en  uit uitzetten, bij vuurvaste stenen gebeurt dit ook alleen gebeurt dit op de voeg en zal het minder zichtbaar zijn. Omdat er rondom het stookgedeelte isolatie korrels met cement word aangebracht zal het altijd een geheel blijven! Het is  daarom belangrijk om uw openhaard door een gespecialiseerd openhaarden bedrijf te laten bouwen. Wij bouwen uw droom open haard veilig en bekwaam!

Behalve houtgestookte openhaarden leveren en plaatsen  wij ook houtkachels en inzethaarden. Wij bieden u een ruime keuze uit diversen merken, oa. Wanders, Dovre, Sparthem, Nestor Martin, Faber en Dru.

Ons werkgebied  voor het bouwen van houtgestookte openhaarden en houtkachels  is in de regio , Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg  en Noordwijk e.o. Wilt u een houtgestookte open haard en woont u in het Westland? Ook dat is geen onbekend gebied voor ons.

Wij  leveren  houtkachels  door het gehele land, houd onze aanbiedingen in de gaten!


Informatie aanvraag houtgestookte open haarden

Als u meer wilt weten over houtgestookte open haarden dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte voor een houtgestookte open haard.
  • reCAPTCHA zijn woorden die gekopieerd zijn uit boeken, mocht u het niet (goed) kunnen lezen klik dan op het bovenste pictogram direct naast het invulveld.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde producten

Gas Openhaard
Gas openhaard (klik op de foto voor een vergroting)
Gesloten Gashaard
Gesloten gashaard (klik op de foto voor een vergroting)
Schouwen
Schouwen. Klik op de foto voor voor een vergroting.
Houtkachels
Klik op de foto van de houtkachel om deze te vergroten.
Rookkanalen
Rookkanaal (klik op de foto voor een vergroting)