015 785 1779 info@thomaskok.nl

Gesloten Gashaarden

Bij een gesloten gashaard vindt de verbranding achter glas plaats. Gesloten gashaarden bestaan in vele uitvoeringen. Op de hierboven vertoonde foto’s staan enkele van door ons ingebouwde gesloten gashaarden. Om inspiratie op te doen kunt u tevens onze  Pinterest borden bekijken. Uw gas gestookte gesloten haard kunnen wij, samen met met u, geheel ontwerpen naar uw wens, bijvoorbeeld in combinatie met een schouw of een gestuukte afwerking.

 

VOORDELEN VAN EEN GESLOTEN GASHAARD

Eén voordeel van gesloten gashaarden is dat ze een hoog rendement opleveren. Hoeveel precies, dat verschilt per model, maar de rendementsklasse is altijd aangegeven. Een ander voordeel is het bedieningsgemak. Met één handeling kan het vuur aan- en uitgezet worden. Dit kan handmatig, maar ook met een afstandbediening. Tot slot produceert u met een gashaard geen fijnstof, wat zowel voor het mileu als uw gezondheid beter kan zijn. 

 

HOE ZIT HET MET DE AFVOER EN VEILIGHEID?

Voor een gesloten verbrandingssyteem heeft u niet per sé een bestaande schoorsteen nodig. De rookgasafvoer kan in sommige situaties eenvoudig door de gevel of dak van de uitbouw worden afgewerkt. Gesloten gashaarden zijn tegenwoordig ook zeer veilig. Voordat iedere toestel  de fabriek verlaat wordt deze uitvoerig getest en krijgt een eigen type nummer en certificaat.

 

WAT KOST HET OM EEN GESLOTEN GASHAARD TE STOKEN?

Dit verschilt per model en merk, maar we begrijpen dat dit voor u een belangrijke afweging is. Om toch een indicatie te geven: het stoken van een gashaard kost gemiddeld tussen de 50 en 90 cent per uur (uitgaande van een m3 prijs van 0,79 cent). Een zak hout in de supermarkt is dus zeker duurder! Bovendien zit op de meeste gesloten gashaarden een gasbesparende stand. Ook kunt u er voor kiezen de kachel niet voluit te laten branden. Op deze manier valt er nog meer te besparen in de kosten.

 

WAT ALS ER GEEN GAS MEER WORDT GELEVERD IN MIJN WIJK?

De meeste gesloten gaskachels kunnen ook op propaan branden. Eén mogelijkheid kan dus zijn om uw bestaande gashaard om te bouwen naar propaan.  Door vele fabrikanten wordt hier achter de schermen al hard over nagedacht en hier komen binnenkort hele mooie oplossingen voor.

 

LEVEREN JULLIE ZELF OOK DE HAARDEN?

Jazeker, wij leveren haarden van diverse gerenommeerde merken zoals Dru en Faber. Ook kunt u een kijkje nemen op de site van onze leverancier Havé verwarming. Deze haarden kunt u allemaal bij ons aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen.

 

WAAROM KIEZEN VOOR THOMAS KOK?

 

 

Ѵ Expert in uw regio

Thomas Kok is de specialist in het aanleggen van open haarden, gashaarden, inbouw- en inzethaarden en houtkachels in uw regio. Zo werken wij veel in Den Haag, Voorburg,
Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Nootdorp, Pijnacker, Delft en Rotterdam.

Ѵ Garanties

Op de door ons geleverde haarden en houtkachels zit volledige fabrieksgarantie. Op de installatie en de aanleg van een rookkanaal wordt door ons ook garantie geven. Dit staat aangegeven op de offerte.

Ѵ Persoonlijk

Thomas Kok komt altijd zelf bij u thuis langs om wensen en mogelijkheden te bespreken. U kunt ook met hem afspreken in de showroom van Havé verwarming.  De meeste projecten worden  door Thomas zelf uitgevoerd.

Ѵ Duidelijke afspraken

Van te voren maken wij altijd duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden, de prijs en de garantie. Zo komt u nooit voor verrassingen achteraf te staan.

Direct Contact? Bel 015 785 1779

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op 

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.