Houtkachels

Klik op de foto van de houtkachel om deze te vergroten.

Het stoken op hout met een houtkachel geeft het meeste rendement. De hoeveelheid hangt af van de capaciteit van het houtkachel. Die wordt aangegeven in KW. Houtkachels zijn er in vele  soorten en maten, op deze site heb ik enkele modellen afgebeeld. Een uitgebreid assortiment met de daarbij horende specificaties en aanschaf prijzen kunt u kijken op de site van mijn leverancier Have verwarming. www.haveverwarming.nl

Vaak kunnen wij  vrijstaande houtkachels  gratis bij u  thuis leveren binnen een straal van 25 km van Pijnacker. Tevens instaleren wij deze houtkachel vakkundig tegen een zeer scherpe prijs. Vraag naar de voorwaarden.

Om een keuze te maken wilt u natuurlijk weten welk vermogen uw kachel nodig heeft, u kunt dit zelf  globaal  berekenen:

Heeft u een goed geïsoleerde woning dan kunt u het aantal m2 van  het vloeroppervlak van de te verwarmen ruimte delen door 4. De uitkomst is het aantal KW wat u nodig heeft.

Heeft u een minder goed geïsoleerde woning dan is het aantal m2  vloeroppervlak van de te verwarmen ruimte delen door 5. De uitkomst is het aantal KW wat u nodig heeft.

Tijdens mijn bezoek bij u aanhuis voor het maken van een vrijblijvende geef ik u hierover ook advies. Houd onze aanbiedingen in de gaten op deze site of op onze facebook pagina.

kortom wij leveren en installeren uw houtkachel  veilig en bekwaam!

Ons werkgebied  voor het leveren en installeren van uw houtkachel is in de regio, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer,Delft ,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg  en Noordwijk e.o.

Ook  het  leveren en plaatsen van een houtkachel in Delft en het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

De meest verkochte merken van houtkachels  zijn Dovre , Nestor Martin, Janus houtkachel, Jacobus houtkachel, Wanders inzethaarden, Anyfire, Faber en Olsberg.

Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte.


Informatie aanvraag houtkachels

Als u meer wilt weten over houtkachels dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte voor een houtkachel.
  • reCAPTCHA zijn woorden die gekopieerd zijn uit boeken, mocht u het niet (goed) kunnen lezen klik dan op het bovenste pictogram direct naast het invulveld.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Gerelateerde producten

Houtgestookte Openhaard
Klik op de foto van de houtgestookte openhaard om deze te vergroten.
Gas Openhaard
Gas openhaard (klik op de foto voor een vergroting)
Gesloten Gashaard
Gesloten gashaard (klik op de foto voor een vergroting)
Schouwen
Schouwen. Klik op de foto voor voor een vergroting.
Rookkanalen
Rookkanaal (klik op de foto voor een vergroting)