06 5392 1699 info@thomaskok.nl

Houtkachels

Wilt u het meeste rendement? Dan is de houtkachel de juiste keuze voor u. Het exacte rendement is afhankelijk van de capaciteit van de houtkachel welke wordt aangegeven in kW. U kunt zelf op een eenvoudige manier berekenen hoeveel kW u in uw situatie nodig heeft. Heeft u een goed geïsoleerde woning? Deel dan het aantal m2 van het vloeroppervlak door 5. Voor een minder goed geïsoleerde woning deelt u door 4. De uitkomst is het aantal kW dat in uw situatie nodig is.

Op de website van onze leverancier Havé Verwarming kunt u alle specificaties en aanschafprijzen vinden. Binnen een straal van 25km rondom Pijnacker kunnen wij de hout kachel gratis leveren. Ook kunnen wij de houtkachel voor u installeren tegen een zeer scherpe prijs.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden, maar ook de onmgelijkheden, samen met u te bespreken.

Ons werkgebied voor het bouwen van een houtkachel is in de regio , Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Noordwijk e.o.
Ook het bouwen van een houtkachel in het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

Direct Contact? Bel 06 – 5392 1699

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact op met u

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.