015 785 1779 info@thomaskok.nl

Werkwijze voor het bouwen van Open Haarden

Op deze site wil ik u een indruk geven van wat er mogelijk is, ook kunt u kijken op onze Facebook pagina of op onze Pinterest borden.

Heeft u na het bekijken van dit alles interesse gekregen in een haard van Thomas kok dan kunt u overgaan tot het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U krijgt aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een vrijblijvende offerte. Na akkoord wordt in overleg de aanvangsdatum ingepland.

Bij een bestaand rookkanaal of schoorsteen wordt voor aanvang van de werkzaamheden de schoorsteen geveegd en geïnspecteerd en na goedkeuring ontvang u een rapport hiervan.

Deze werkzaamheden laten wij uitvoeren door een erkend schoorsteenvegers bedrijf, de firma Baggerman uit Oegstgeest.

Vervolgens zullen de afgesproken werkzaamheden achtereenvolgend worden uitgevoerd.

Zelf dekken wij de vloeren af en evt .grote meubelstukken. Tijdens onze werkzaamheden gaan wij met grote zorg en respect om met omgeving waar wij werken.

Tijdens het bouwen van uw open haard kunnen wij ondersteunt worden door een of meerdere van ons vaste team van onderaannemers:

  • Gasstookwacht Centrale , Noordwijkerhout
  • Loogietersbedrijf Klopstra , Den Haag
  • KBZ diamanttechniek , Nootdorp

Het bouwen van een open haard, gashaard, gesloten gashaard , houtgestookte openhaard of houtkachel moet op een veilige en vakbekwame manier worden gebouwd. Ieder soort open haard wordt op een bepaalde wijze opgebouwd, rekening houden met de daarbij horende eisen deze voor een goed brandend vuur maar ook voor uw eigen veiligheid. In de hoofdstukken gas openhaard,gesloten gashaard , houtgestookte openhaard en gestuukte openhaard ga ik hier verder op in.

Ons werkgebied voor het bouwen van een gas openhaard,gesloten gashaard , houtgestookte openhaard en gestuukte openhaard is in de regio , Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer,Delft ,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Noordwijk.

Ook het bouwen van een gas openhaard in het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

Het leveren/bezorgen van gesloten gashaarden en houtkachels doen wij door het hele land.

Houd onze aanbiedingen op deze site of Facebook goed in de gaten

Graag kom ik bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bespreken en voor het maken van een vrijblijvende offerte.

Thomas kok

Direct Contact? Bel 015 785 1779

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.