06 5392 1699 info@thomaskok.nl

Open Gashaarden

Het stoken op gas geeft veel gemak, met één handeling kan het vuur aan en uit. Dit kan handmatig, maar ook met een afstandbediening. U gas gestookte open haard kunnen wij, samen met met u, geheel ontwerpen naar uw wens, bijvoorbeeld in combinatie met een schouw of een gestuukte open haard.

Onze open gashaarden zijn vanzelfsprekend voorzien met een klepbeveiliging naar de schoorsteen toe. Dit zorgt ervoor dat u de open haard niet kan ontsteken. Extra veilig voor u en uw woning.

Als u een woning heeft met een centraal afzuigsysteem dan adviseren wij om ten minste een voorziening aan te leggen voor een mechanische ventilator op de schoorsteen. Als het centraal afzuigsysteem in de praktijk dan te weinig rookgassen afvoerd dan kun de mechanische ventilar gemakkelijk geplaast worden. Wilt u dit niet? Dan adviseren wij u te kiezen voor een gesloten gashaard.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden, maar ook de onmgelijkheden, samen met u te bespreken.

Ons werkgebied voor het bouwen van een open gashaard is in de regio , Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs , Den haag, Zoetermeer,Rotterdam, Leiden, Oegstgeest, Warmond, Rijnsburg en Noordwijk e.o.
Ook het bouwen van een open gashaard in het Westland is geen onbekend gebied voor ons.

Direct Contact? Bel 06 – 5392 1699

of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact op met u

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.